DMCA

Site-ul edukat.ro respectă 17 USC § 512 și Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Politica noastră este să răspundem oricărei notificări de încălcare și să luăm măsurile corespunzătoare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA) și alte legi aplicabile privind proprietatea intelectuală.

Dacă materialul dumneavoastră protejat prin drepturi de autor a fost postat pe Site sau dacă motorul nostru de căutare returnează hyperlinkuri către drepturile dumneavoastră de autor și doriți ca acel material să fie eliminat, trebuie să furnizați un document scris care să detalieze informațiile enumerate în secțiunea următoare.

Următoarele ar trebui incluse în reclamația dvs. de încălcare a drepturilor de autor:

* Furnizați dovada persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
* Furnizați suficiente informații de contact pentru ca noi să vă putem contacta. De asemenea, trebuie să furnizați o adresă de e-mail validă.
* Trebuie să identificați suficient de detaliat lucrarea protejată prin drepturi de autor care a susținut că a fost încălcată și să includeți cel puțin un termen de căutare sub care aceste elemente apar în rezultatele căutării”.
* O declarație conform căreia partea reclamantă crede cu bună-credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege.
* O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub sancțiunea de sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
* Trebuie să fie semnat de persoana autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că este încălcat.

Trimiteți notificarea de încălcare la adresa de e-mail: hello @ infobits.ro

Vă rugăm să acordați 48-72 de ore lucrătoare pentru un răspuns prin e-mail. Rețineți că reclamația dvs. trimisă prin e-mail către alte părți, cum ar fi furnizorul nostru de servicii de internet, nu va accelera solicitarea dvs. și poate duce la un răspuns întârziat din cauza nedepusei corecte a plângerii.

Vă mulțumim!

Ai mai multe întrebări? Contactează-ne
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.