Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Teste grila Limba engleza,franceza,germana dupa programa de admitere in Academia de Politie,in scolile de agenti de politie si de subofiteri de jandarmi

29.00 LEI

DESCRIERE

Editia din acest an a testelor-grila de limbi straine indeplineste o cerinta insistenta a unor beneficiari ai acestei lucrari,care ne-au cerut sa gasim solutii ca si la limbi straine,dupa modelul existent de mai mult timp la gramatica limbii romane,sa prezentam o sinteza a gramaticii care sa ofere raspuns unor itemi a caror probleme nu este prea complicata.

DETALII

Autor *: Letitia Stefan, Mariana Tudor, Aurelia Nae
Editura *: ALUTUS
Nr. de pagini: 278
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.