Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 2

Surse istorice, sarcini de lucru si activitati de invatare pentru ciclul gimnazial ( editura: Nomina, autor: Liviu Lazar ISBN 9786065352612 )

22.50 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata - o culegere care prezinta surse istorice ( documente, texte etc. ) - se adreseaza profesorilor de istorie care predau in ciclul gimnazial, dar si elevilor interesati de acest obiect de studiu. Cartea poate fi extrem de utila in conditiile trecerii de la modelul pe proiectare curriculara centrat pe obiective - elaborat si implementat in sistemul romanesc de invatamant la mijlocul anilor '90 - la modelul centrat pe competente. Lucrarea raspunde asadar cerintelor programelor de istorie - pentru clasele gimnaziale - axate pe competente si pe dezvoltarea de valori si atitudini.

DETALII

Autor *: Liviu Lazar
Editura *: Nomina
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 323
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.