Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Probleme de matematica pentru admiterea in colegiile militare ( Editura: Sigma, Autor: Lorena Ezaru, Daniela Oprea, Eleonora Vulcu, Victor Vulcu ISBN 9786067271812 )

11.90 LEI

DESCRIERE

Colectivul care a realizat aceasta culegere a vrut sa vina in sprijinul elevilor de gimnaziu care isi doresc sa devina militari, sa le ofere un instrument util de lucru pentru recapitularea, fixarea si verificarea cunostintelor din cadrul disciplinelor matematicii: aritmetica, algebra, geometrie plana si geometrie in spatiu.

DETALII

Autor *: Lorena Ezaru, Daniela Oprea, Eleonora Vulcu, Victor Vulcu, Alexandru Ditei
Editura *: Sigma
Nr. de pagini: 116
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.