Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Prepare yourself for the BAC exam-writing, reading, speaking skills

20.90 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza tuturor elevilor de clasa a XII-a care urmeaza sa sustina examenul de competenta lingvistica la limba engleza(limba moderna 1 si 2) si acopera competentele de scriere, exprimare orala si intelegere a textul;ui citit.Continutul respecta ukltimele actualizari ale programei de invatamant si urmeaza o structura clara, adaptata fiecarei competente lingvistice, in care elevii vor gasi criterii de evaluare, modele de subiecte si sfaturi practice, scheme cu notiunile de vocabular, teste si o ampla sectiune de rezolvari.Cartea este utila atat elevilor cu un nivel de pregatire de baza A1, cat si celor care doresc sa continue studiul limbii engleze la facultate B2 sau sa-si consolideze abilitatile lingvistice.Indiferent de parcursul pe care vi l-ati ales, autoarele va ureaza succes!

DETALII

Autor *: Iulia Perju, Ana Maria Marin
Editura *: Booklet
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 142
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.