Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Pregatire completa pentru clasele a VII-a si a VIII-a si pentru Evaluarea Nationala ( Editura: Art Grup Editorial, Autori: E. Carstocea, M. Columban, H. Corches, D. Kudor, L. Sfirlea ISBN 978606710442

17.60 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde tot ceea cele este necesar elevilor pentru invatarea, recapitularea, sistematizarea si exersarea continuturilor prevazute de programa, atat la limba, cat si la literatura romana, de la elementele principale de teorie si sarcini diverse de exersare pana la exemple de compuneri. In plus, prin cele 50 de teste propuse, elevii se pot familiariza cu structura subiectului de examen, parcurgand astfel toata materia.

DETALII

Autor *: E. Carstocea, Monica Columban, H. Corches, Lenuta Sfirlea
Editura *: ART Grup editorial
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 416
Anul tipăririi: 2016
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.