Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Olimpiada de lingvistica nationala si internationala 2013-2015, tehnici de intelegere a limbilor lumii ( Editura: Paralela 45, Autor: Mina-Maria Rusu, Valentina Cojocaru, Roxana Dinca, Adina Dragomire

24.65 LEI

DESCRIERE

Viitorul acesta este: al cercetatorilor care articuleaza discipline diferite, in cazul de fata lingvistica, informatica, logica si matematica. Cartea de fata coordonata de prof. Mina-Maris Rusu si avand colaborari din diverse orizonturi si generatii, scriitori precum Calin Vasile, universitari ca Adina Dragomirescu, Alexandru Nicolae, Roxana Dinca si Valentina Cojocaru, studenti ca Vlad Andrei Neacsu, Ioana Bouros, Iulia Marinescu si Dan Mirea medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de la Beijing, si elevi ca Alberta Gabriela Milicu, evidentiati la concursuri si olimpiade, vine in intampinarea acestor deziderate.

DETALII

Autor *: Mina-Maria Rusu, Valentina Cojocaru
Editura *: Paralela 45
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 197
Anul tipăririi: 2014
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.