Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Metodica predarii limbii si literaturii romane ( editura: Sitech, autor: Alexandru Gheorghe ISBN 9786061119332 )

24.53 LEI

DESCRIERE

Metodica de fata, tinand mereu in atentie Noul Curriculul National, ca si achiziitie stiintifice din multele metodici aparute dupa anul 2000, se doreste mai apropiata, mai colegiala de toti invatatorii din tara - fie ca sunt la inceput de cariera didactica, fie ca au deja experienta la catedra. Adresandu-se colegilor invatatori, lucrarea de fata este un ghid de orientare sigur, redactat in spiritul unei activitati catedratice indelungate prin implicare si esentializare.

DETALII

Editura *: SITECH
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 348
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.