Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Metodica predarii geografiei si stiintelor naturii in ciclul primar ( editura: Sitech, coordonator: Alexandru Gheorghe ISBN 9786061118861 )

24.53 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata se bazeaza pe un studiu documentat din punct de vedere psihopedagogic in lumina caruia s-au putut selecta experiente didactice pe timp indelungat intalnite in practica teorii moderne, active ale invatarii si dezvoltarii invatamantului in tara noastra. Metodica cuprinde: sugesti metodice pentru invatatori si studentii colegiilor pedagogice; o varietate de proiecte de lectii; cum trebuie desfasurata lectia in conditii simultane; un curiculum stiintific modern in evaluarea cunostinteor.

DETALII

Editura *: SITECH
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 207
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.