Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 2

Metodica activitatiilor didactice simultane la doua si mai multe clase la ciclul primar ( editura: Sitech , coordonator: Alexandru Gheorghe ISBN 9786061118885 )

24.53 LEI

DESCRIERE

Prin valoarea ei aplicativa, lucrarea se recomanda de la sine, formandu-se convingerea ca ar fi de un real folos practicantilor scolilor normale, colegiilor pedagogice, si actualilor invatatori care realizeaza instruirea in sistemul activitatii simultane cu doua si mai multe lase in ciclul primar.

DETALII

Editura *: SITECH
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 241
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.