Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Matematica. Evaluarea nationala, admiterea in liceu(editura Carminis, autori: Ioana Chera, Marian Haiducu, Daniela Haller, Carmen Trandafirescu, Florica Ursu, Angela Maria Vlad isbn: 978-973-123-154-9

12.75 LEI

DESCRIERE

Lucrarea reuneste 100 de teste realizate dupa modelul MECTS, rezolvabile de la inceputul anului scolar si acoperind gradat curriculumul la clasa a VIII-aPrin intermediul acestora se parcurge sistematic si minutios intreaga programa pentru Evaluarea Nationala.

DETALII

Autor *: Ioan Chera, Marian Haiducu, Daniela Haller, Carmen Trandafirescu, Florica Ursu, Angela Maria Vlad
Editura *: Carminis
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 216
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.