Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Matematica evaluare nationala pentru clasa a VIII-a ( Editura: Booklet, Autor: Felicia Sandulescu, Cristina Nica, Mihaela Solymosi ISBN

14.25 LEI

DESCRIERE

Peste 700 de exercitii si probleme recapitulative - cuprinse in 5 capitole de algebra si 6 de geometrie - care acopera continuturile prevazute de programa scolara pentru Evaluarea Nationala ; problemele, construite dupa modelul subiectelor date la examen, valorifica si fixeaza notiunile teoretice invatate la clasa, asigurand o buna pregatire a elevilor.

DETALII

Autor *: Felicia Sandulescu, Cristina Nica, Mihaela Solymosi
Editura *: Booklet
Nr. de pagini: 304
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.