Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Matematica-Bacalaureat -Ghid de pregatire- programa M2

19.00 LEI

DESCRIERE

Matematica-bacalaureat-ghid de pregatire se adreseaza atat elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat sau admiterea la facultate, cat si profesorilor, care pot folosi lucrarea ca un auxiliar eficient pentru evaluare.Culegerea contine 75 de teste alcatuite in conformitate cu programa scolara si testeaza abilitatea elevilor de a-si folosi eficient cunostintele acumulate pe parcursul celor patru ani de liceu.

DETALII

Autor *: Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica
Editura *: Booklet
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 143
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.