Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 2

Limba si literatura romana teste pentru Evaluarea Nationala 2011

8.50 LEI

DESCRIERE

Testele sunt insotite de propuneri de rezolvari, astfel: am cautat solutia raspunsurilor univoc, strict, in ceea ce priveste subiectele de gramatica; la subiectele de stilistica am ales doar variantele corecte intalnite in ordine cronologica, de pilda, primele doua figuri de stil din text, nu aleatoriu; la subiectele de interpretare si comentariu, am ales solutia unor raspunsuri cat mai concise, evitand redundanta si " floricelele" stilistice care, probabil, ar fi complicat perceptia elevului; pe aceeasi linie am elaborat si propunerile de compuneri care nu trebuie privite de la nivelul profesorului de limba si literatura romana, ci de la nivelul elevului absolvent de clasa a VIII-a.

DETALII

Autor *: Silvian Floarea
Editura *: EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 103
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.