Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 3

Limba si literatura romana-Evaluarea nationala- Teste

15.20 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata contine un numar de 40 de teste alcatuite in conformitate cu programa scolara pentru evaluarea nationala si cu modelul de subiect propus de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare.Ea se adreseaza in special elevilor de clasa a VIII-a, care se pregatesc pentru sustinerea acestui examen la limba si literatura romana, precum si profesorilor, care pot folosi culegerea ca un auxiliar eficient pentru evaluare.Testele vizeaza evaluarea competentelor elevilor de receptare a mesajului scris, din texte literare si nonliterare, de exprimare scrisa si de utilizare corecta si adecvata a limbii romane in producerea de mesaje scrise, urmarindu-se viziunea comunicativ-pragmatica, abordarea moderna, functionala si aplicativa a elementelor de constructie a comunicarii.

DETALII

Autor *: Nicoleta Ionescu, Mihaela Georgescu
Editura *: Booklet
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 160
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.