Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 4 luni Bucureşti, RO 13

Limba si literatura romana Eseuri noul BAC 2011

17.00 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde subiecte rezolvate de limba si literatura romana pentru noul tip de examen de bacalaureat, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala de evaluare a competentelor lingvistice, pe baza programei elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in conditiile stabilite de orientarile pentru noua Lege a educatiei nationale.Este o carte deschisa, cu multiple posibilitati de alegere a raspunsurilor, candidatii putand sa opteze pentru acestea in functie de manualele folosite in timpul cursurilor liceale si de preferintele proprii.Raspunsurile posibile de la fiecare subiect sunt precedate sau urmate de repere analitice, exemplificari sau ilustrari ale conceptelor operationale, intr-un registru stilistic adecvat, cu grad diferentiat de accesibilitate, potrivit disponibilitatilor fiecarui candidat.

DETALII

Autor *: Hadrian Soare, Gheorghe Soare
Editura *: Carminis
Nr. de pagini: 205
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 5+ luni


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.