Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 2

Limba si literatura romana bacalaureat-teste(editura Booklet, autori: Nicoleta Ionescu, Mihaela Georgescu isbn: 978-973-1892-96-2)

16.15 LEI

DESCRIERE

Lucrarea constituie un foarte util ghid de pregatire a elevilor in vederea sustinerii cu succes a probelor de limba si literatura romana(ecris si oral) din cadrul examenului de bacalaureat. Toate testele sunt alcatuite in conformitate cu programa de examen si cu modelele de subiecte propuse de MECTS.

DETALII

Autor *: Nicoleta Ionescu, Mihaela Georgescu
Editura *: Booklet
Nr. de pagini: 128
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.