Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Limba si literatura romana - Bacalaureat 2012: suport teoretic ( editura: Academos Art, autori: Monica Cazacu, Ioan Hristecu ISBN 9786068336046)

25.50 LEI

DESCRIERE

Prezenta carte se vrea un ghid, un ajutor si un prieten pentru momentele in care veti invata pentru examenul maturitatii voastre: Bacalaureatul pentru Limba si literatura romana. Ca sa va venim in ajutor va propunem o lectura a programei din punct de vedere teoretic si variante rezolvate pentru toate cele trei probe.

DETALII

Editura *: Akademos Art
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 598
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.