Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Limba si literatura romana 60 de teste pentru bacalaureat ( Editura: Trend, Autor: Camelia Sapoiu, Elena Ruxandra Petre, Natalia Leu ISBN 9786068664774 )

24.90 LEI

DESCRIERE

Culegerea de teste pentru bacalaureat destinate pregatirii examenului scris la limba si literatura romana pune la dispozitia elevilor de clasa a XII-a, si a profesorilor care ii pregatesc 30 de variante pentru profilul real si 30 de variante pentru profilul umanist. Gruparea testelor in functie de genul literar, propusa prin intermediul textului suport de la subiectul I, sugereaza o modalitate de organizare a programului de pregatire si faciliteaza fixarea si consolidarea cunostintelor.

DETALII

Autor *: Camelia Sapoiu, Elena Ruxandra Petre, Natalia Leu
Editura *: Trend
Nr. de pagini: 288
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.