Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Limba Romana si Economie teste grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept ( Editura: Paralela 45, Autor: Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu ISBN 9789734723966 )

21.25 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza in primul rand candidatilor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind un instrument deosebit de util in vederea pregatirii concursului de admitere. Se remarca prin volumul generos al itemilor de evaluare ( 2. 175), care acopera integral programa scolara ( atat la limba romana, cat si la economie ), dar si prin oferirea posibilitatii de verificare a cunostintelor la ambele discipline de concurs.

DETALII

Autor *: Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu
Editura *: Paralela 45
Nr. de pagini: 197
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.