Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Le concours KANGOUROU FRANCOPHONE 3 - 4 ( editura: Sigma, ISBN 9789736497018 )

11.90 LEI

DESCRIERE

Cartea de fata isi propune sa contribuie la imbogatirea cunostintelor tuturor celor care sunt familiarizati cu studiul limbii franceze si sa constituie o baza orientativa in vederea participarii la concursul Cangurul Lingvist. Lucrarea cuprinde subiecte propusede la prima editie pana in prezent - atat pentru faza de masa, cat si pentru proba de baraj si grilele de raspuns. Printre subiectele de concurs sunt inserate fotografii si impresii din taberele si excursiile la care au participat castigatorii.

DETALII

Editura *: Sigma
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 72
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.