Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Istorie Sinteze pentru examenul de bacalaureat

12.60 LEI

DESCRIERE

Coroborand informatiile din cele 7 manuale pentru clasa a XII-a, apobate de MEdCI, autorii Liviu Lazar si Felicia Adascalitei au realizat o lucrare interesanta si utila pentru pregatirea elevilor care sustin examenul de bacalaureat la disciplina istorie, odata cu introducerea, din 2010, a istoriei ca disciplina obligatorie pentru clasele de uman si vocational.Cuprinzand, alaturi de sinteze ale temelor, tabele cu repere cronologice, explicarea termenilor istorici cheie si scurte biografii ale personalitatilor existente in cele 7 manuale, lucrarea este utila atat pentru pregatirea celor care vor sa isi formeze o cultura de specialitate, cat si celor care sustin proba de evaluare la bacalaureat.

DETALII

Autor *: Adascalitei Felicia, Lazar Liviu
Editura *: Nomina
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 264
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.