Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Imaginatia in predare si invatare

12.90 LEI

DESCRIERE

Se pare ca este general acceptat faptul ca imaginatia este un lucru bun si ca trebuie sa fie stimulata si dezvoltata in procesul educatiei.Doua obstacolesau insa in calea punerii in practica a acestui lucru:primul consta in dificultatea de a intelege clar ce de lucru care sa conduca la metode si tehnici practice care se pot utiliza cu usurinta in sala de clasa de catre orice cadru didactic.Scopul acestei lucrari este de a deschide calea catre solutiile necesare depasirii ambelor obstacole.

DETALII

Autor *: Kieran Egan
Editura *: Didactica Publishing House
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 127
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.