Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2012 limba si literatura romana(editura Sigma, autori: Madalina Buga-Moraru, Eleonora Bulboaca, Gina Camarasu isbn: 978-973-649-667-7)

24.65 LEI

DESCRIERE

Ghidul pentru Bacalaureat la Limba si literaruta romana contine: Programa, calendarul si metodologia examenului subiectele date la Examenul de Bacalaureat in anii scolari 2009-2010 si 2010-2011 modelul de subiect propus de M. E. C. T. S. pentru 2011 50 de modele de subiecte create dupa modelul propus de M. E. C. T. S. notiuni privind formarea si evolutia limbii romane si de teorie literara.

DETALII

Autor *: Madalina Buga-Moraru, Eleonora Bulboaca, Gina Camarasu
Editura *: Sigma
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 404
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.