Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 1

Evaluarea nationala la finalul clasei a VI- a Matematica si stiinte 2016 ( Editura: Paralela 45, Autor: Florin Antohe, Bogdan Antohe, Marius Antonescu ISBN 9789734721672 )

11.90 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a VI -a care vor sustine proba Matematica si Stiinte din cadrul  Evaluarii Nationale la sfarsitul anului scolar. Aceasta evaluare este o noutate pentru invatamantul romanesc, ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un rol de optimizare a invatatii, de elaborare acolo unde este cazul a planurilor individualizate de invatare si de preorientare scolara catre un anumit tip de liceu.

DETALII

Autor *: Florin Antohe, Bogdan Antohe
Editura *: Paralela 45
Nr. de pagini: 130
Anul tipăririi: 2014
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.