Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 4

Evaluare nationala Limba si Literatura Romana 2015 ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Florin Ionita, Mihail Stan, Marilena Lascar ISBN 9789731249698 )

15.20 LEI

DESCRIERE

Spre deosebire de majoritatea lucrarilor de profil, cartea de fata reprezinta un ghid complet de pregatire individuala pentru Evaluarea Nationala 2015. Complet deoarece, in opinia autorilor, este important nu doar sa inveti continuturile prevazute de programa, ci ci sa le utilizezi corect si creativ in conditii de examen. Raspunzand celor mai frecvente intrebari ale elevilor, autorii desconspira, astfel, mici secrete despre cum trebuie citite subiectele si baremele de notare, pentru o raportare adecvata la cerinte. Parcurgand un asemenea ghid, invatarea devine mai usoara si mai eficienta, asigurand succesul candidatilor.

DETALII

Autor *: Florin Ionita, Mihail Stan, Marilena Lascar
Editura *: ART Grup editorial
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 302
Anul tipăririi: 2014
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.