Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Evaluare Nationala 2011 Limba si literatura romana clasa a VIII-a

14.40 LEI

DESCRIERE

Pentru buna organizare a pregatirii examenului de evaluare nationala din acest an, Editura Nomina ofera tuturor celor interesati un set de ghiduri cu teste si sugestii de rezolvare dupa modelul itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare.Sugestiile de raspuns sunt orientative, necesare in etapa recapitularii temelor pentru examenul de evaluare nationala si asigura elevului suportul pentru intelegerea conceptelor specifice care se regasesc in grilele de evaluare.

DETALII

Autor *: Elena Aluculesei, Paul Androne, Lydia Ignat, Rodica Mihalache
Editura *: Nomina
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 159
Anul tipăririi: 2010
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.