Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucureşti, RO 2

Didactica Matematicii ( Editura: Corint, Autor: Florin Cirjan ISBN 9789731352329 )

19.20 LEI

DESCRIERE

Cartea de fata este prima lucrare ampla realizata la noi in domeniul didacticii aplicate la matematica (...) Ideile vehiculate sunt in pas cu noile orientari si tendinte din teoria instruirii, care prevad formarea si dezvoltarea la elevi a structurilor mentale operatorii, a strategiilor rezolutive, a capacitatilor de prelucrare a informatiilor, prin simularea activitatii individuale. Lucrarea are un pronuntat caracter de investigare, descoperire si rezolvare de probleme (... ).

DETALII

Autor *: Florin Cirjan
Editura *: Corint
Nr. de pagini: 215
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.