Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Bacalaureat Limba si literatura romana Real + Uman, proba scrisa si proba orala ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Florin Ionita, Monica Columbean, Horia Corches, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Mi

22.40 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata reprezinta cel mai eficient si mai complet instrument de lucru pentru pregatirea examenului de maturitate, propunand subiecte, dupa modelul oficial, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala a bacalaureatului. Mai mult, avand in vedere faptul ca, incepand de anul acesta, exista programe diferentiate in functie de filiera si de profilul urmat de candidati, subiectele propuse abordeaza, de asemenea, diferentiat continuturile pe care liceeni le-au pregatit.

DETALII

Autor *: Florin Ionita, Monica Columban, Horia Corches
Editura *: ART Grup editorial
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 416
Anul tipăririi: 2014
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.