Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 1

Bacalaureat Limba si Literatura romana Profil Uman, proba scrisa-proba orala ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Florin Ionita, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Mihail Stan ISBN 9786067102338 )

24.00 LEI

DESCRIERE

Lucrarea de fata reprezinta cel mai eficient si mai complet instrument de lucru pentru pregatirea examenului de maturitate, propunand subiecte, dupa modelul oficial, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala a bacalaureatului.

DETALII

Autor *: Marilena Lascar, Liliana Paicu, Mihail Stan
Editura *: ART Grup editorial
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 320
Anul tipăririi: 2014
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.