Apreciază:
Rating: (0)
Postat: acum 2 saptămâni Bucuresti, Bucureşti, RO 2

Bacalaureat Limba si Literatura Romana 140 de teste 2016 ( Editura: Booklet, Autor: Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu ISBN 9786065904262 )

19.00 LEI

DESCRIERE

Lucrarea constituie un ghid util de pregatire a elevilor in vederea sustinerii cu succes a probei scrise de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat. Toate testele sunt alcatuite in conformitate cu programa de examen si cu modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

DETALII

Autor *: Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu
Editura *: Booklet
Format *: Letric / tiparit
Nr. de pagini: 236
Anul tipăririi: 2015
Sfaturi de siguranță Asigură-te că vinzi și cumperi în siguranță produsele și serviciile publicate de utilizatori pe platformă. Nu oferi date personale bancare cum ar fi cele de pe cardurile de debit/credit. Analizează cu atenție orice link primit și încearcă să te protejezi corespunzător.
Mai multe despre ... Astro Impex S.R.L. Editor și distribuitor de carte din București, Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1. Publică de 1+ lună


Recenzii (0)

Nu au fost încă adăugate comentarii
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.