Bonus de bun venit!

Publică primul tău anunț și primește o carte în format electronic gratis!


Publică primul tău anunț educațional pe edukat.ro și primești imediat o carte gratuită în format pdf, în contul tău de utilizator! Vei găsi cartea spre descărcare în format electronic accesând Contul meu, secțiunea Anunțurile mele.


Vă oferim pentru studiu apariția editorială intitulată “Fotografia – între artă și digital“, autori: Alina Gabriela BOCA, Vlad TUDOR, Mișu IONESCU, Matei MOROLDO.

Fotografia - între artă și digital

ISBN: 978-606-94898-9-5
Editura L&S Soft, Infobits Academy
142 de pagini


Realizezi o fotografie folosind un aparat state-of-the-art și totuși parcă este nevoie de mai mult … păi:

1. Învață anumite tehnici consacrate și metode de aplicare ale acestora, uneori sunt necesare pentru o fotografie profi, iar după ce le stăpânești bine, le poți “încălca” ușor, oferind originalitate și creativitate. Resurse găsești în 2021 pe Internet cu duiumul, precum și în această carte.

2. Noi vă prezentăm o introducere în editarea fotografiilor folosind aplicația open-source numită Gimp, v. 2.10, sistemul de editare profesional Adobe PhotoShop și unul dedicat editării light, numit PhotoScape, precum și un prim capitol dedicat studiului fotografiei.

Evident că poți folosi și o aplicație de pe telefon, unde ai multe opțiuni ori efecte aplicabile imediat, dar importante sunt totuși tehnicile și principiile fotografice. Ideal este să ajungi la nivelul la care să le aplici prin vizor ori direct, înainte de a apăsa declanșatorul. Îți va fi mult mai ușor apoi acasă, la editare.

3. Pasiunea se cultivă. De multe ori nici nu știm că zace latent în sufletul nostru, însă parcă ne place – important este să studiezi, să aprofundezi și să aplici anumite noțiuni, zi de zi.

4. Diferența este fină între o fotografie wow și una de duzină. Depinde de momentul zilei, lumina ce cade pe subiect, compoziția, distanța, focalizarea, … dar și hazardul.


Website: https://ebooks.infobits.ro


Hai în comunitatea noastră!
Împreună pentru România educată,
Echipa edukat.ro

Ai mai multe întrebări? Contactează-ne
Toate categoriile
 
Împreună pentru România educată - edukat.ro

Împreună pentru România educată!

Copyright © 2021-2022 Infobits Academy. Toate drepturile rezervate.

epayments | euplatesc.ro

Anunțuri de mica publicitate
Adaugă acum gratuit anunțul tău! Vinzi. Cumperi. Oferi servicii.
anunțuri, publicitate, cursuri, academii, meditații, cărți, articole, evenimente, grupuri, concursuri, clipuri youtube, platforme, joburi, anticariat, România, educată și mai multe.